Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tricorp Poloshirts online bestellen


Tricorp Poloshirts online bestellen

Bedrukte Tricorp poloshirts

Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren maar werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige poloshirts. Een bedrukt Tricorp poloshirt biedt u ontzettend veel mogelijkheden. Om te beginnen heeft u de keuze om de Tricorp poloshirts onbedrukt of voorzien van een bedrukking op de borst en/of rug te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit de verschillende maten XXS tot en met 5XL en zijn de poloshirts al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. Door een ruim aanbod van verschillende maten kan elk persoon kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Tricorp poloshirts met logo

Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en de comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast heeft het bedrijf uit Rijen ook circulariteit hoog in het vaandel staan. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp wilt de aarde beschermen, grondstoffen behouden en verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan de producten. Daarnaast is Tricorp door middel van een strategisch partnership verbonden aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manieren kunnen de dragers van Tricorp poloshirts bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp poloshirts bestellen

Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Tricorp poloshirts eruit komen te zien? Vraag dan gratis een digitale proef aan. Bij ons kiest u eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Onze medewerkers zijn per e-mail, telefonisch en via de chat bereikbaar. Met de Tricorp poloshirts weet u zeker dat u op ieder kantoor en in ieder magazijn er netjes uit zal zien. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van bedrukte en onbedrukte werkkleding, die in lage en hoge aantallen te bestellen zijn. Zo maken wij het voor u mogelijk om met uw budget een breed publiek te bereiken.