Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Tricorp Polosweaters

Bedrukte polosweaters

Bij Tricorpwereld bent u aan het juiste adres voor bedrukte polosweaters. Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional en is al jaren marktleider in de werkkleding sector. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige werkkleding. Een bedrukte polosweater biedt comfort en tegelijk ontzettend veel mogelijkheden. Om te beginnen zijn de Tricorp polosweaters te verkrijgen in verschillende frisse en zakelijke kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit de maten XS tot en met 8XL. De Tricorp polosweaters kunnen op de borst en op de rug bedrukt worden. Het feit dat ook de achterkant van de polosweater bedrukt kan worden, biedt uw bedrijf de kans om ook een opvallende afbeelding of boodschap op de rug te plaatsen.

Tricorp polosweaters met logo

Alle Tricorp poloshirts uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Moderne werkkleding moet van functionele en uitstekende kwaliteit zijn. Ook moet de kleding voldoen aan wettelijke normen en moet het geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Tricorp neemt haar verantwoordelijkheid en werkt samen met meer dan 70 partners aan een verduurzamingsplan voor de kleding- en textielsector. Iedere dag werkt het bedrijf aan het implementeren en verbeteren van processen, die vervolgens zorgen voor betere en veilige producten zonder een negatieve impact te hebben op het milieu. Daarnaast is het bedrijf ook partner geworden in Saved by Design, een label voor circulaire en dus duurzame werkkleding.

Polosweaters bestellen

Bij Tricorpwereld kunt u makkelijk en snel de polosweaters met logo bestellen. De polosweaters kunnen al besteld en bedrukt worden vanaf 1 stuk. Tricorp werkt samen met producenten om klanten de beste producten te kunnen aanbieden. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Tricorp precies hoe een representatieve, uniforme en moderne uitstraling gecreëerd kan worden. Door te kiezen voor de bedrukte polosweaters zullen u en uw medewerkers er altijd verzorgd uitzien.