Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tricorp Shorts online bestellen

Bedrukte Tricorp shorts

Bedrukte Tricorp shorts zijn perfect voor de zomerse maanden. Een lange broek is niet altijd even comfortabel wanneer het warm is. De shorts van Tricorp zijn dan de perfecte oplossing. Onze shorts hebben de functionaliteit van een gewone werkbroek en het comfort van een fijne, degelijke korte broek. De shorts beschikken over voldoende opbergmogelijkheden. Bedrukte Tricorp shorts bieden ongelooflijk veel mogelijkheden. De shorts kunnen bedrukt worden op de achterzijde van de kontzak of kunnen onbedrukt besteld worden. De shorts zijn verkrijgbaar in de verschillende maten van C42 tot en met C66. Door een groot aanbod van verschillende maten kan ieder persoon kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Shorts met logo

Alle Tricorp shorts uit ons assortiment kunnen voorzien worden van uw logo door middel van een bedrukking. Naast uw logo kunt u ook kiezen voor uw bedrijfsnaam of slogan. Alle shorts kunnen al besteld worden vanaf 1 stuk. De shorts van Tricorp bieden veel opbergmogelijkheden door de diverse zakken. Comfort en kwaliteit van de werkkleding staat bij Tricorp voorop. Daarnaast staat circulariteit ook erg hoog in het vaandel bij Tricorp. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de shorts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Tricorp shorts bestellen

Tricorp shorts met bedrukking bestelt u makkelijk en snel bij Tricorpwereld. U kunt bij ons eenvoudig de maten, kleur en drukpositie kiezen. De Tricorp shorts zijn geschikt voor iedere professional. Tricorp beschikt over werkkleding voor iedereen. Elk bedrijf heeft behoefte aan werkkleding die veilig, betrouwbaar en hoogwaardig is. Hiervoor bent u bij Tricorpwereld aan het juiste adres! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.