Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Tricorp Sweaters

Bedrukte Tricorp sweaters

Bedrukte Tricorp sweaters zijn geschikt voor iedere professional. De sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden. Tricorp heeft werkkleding voor iedereen. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige sweaters. Een bedrukte Tricorp sweater biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Om te beginnen heb je de keuze om de Tricorp sweaters te voorzien van een bedrukking op de borst en/of rug of om de sweaters onbedrukt te bestellen. Daarnaast kun je kiezen uit de verschillende maten XS tot en met 8XL en zijn de sweaters al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. Door een ruim aanbod van verschillende maten kan elk persoon kleding dragen waarin hij of zij zich prettig voelt en comfortabel in kan werken.

Tricorp sweaters met logo

Alle Tricorp sweaters uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met je logo, afbeelding of slogan. Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en de comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast heeft het bedrijf uit Rijen ook circulariteit hoog in het vaandel staan. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp wil de aarde beschermen, grondstoffen behouden en de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan hun producten. Ook is Tricorp door middel van een strategisch partnership verbonden aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manier kunnen de dragers van Tricorp sweaters bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp sweaters bestellen

Bij Tricorpwereld kun je makkelijk en snel de Tricorp sweaters met bedrukking bestellen. Bij ons kies je eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie. Wanneer je hulp nodig hebt bij je zoektocht naar de perfecte sweater, kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail, telefoon of chat. Met de Tricorp sweaters weet je zeker dat je op kantoor en in ieder magazijn er netjes uit zal zien. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van bedrukte en onbedrukte werkkleding, die in lage en hoge aantallen te bestellen zijn. Zo maken we het voor je mogelijk om met jouw budget een breed publiek te bereiken.