Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Tricorp T-shirt online bestellen


Tricorp T-shirt online bestellen

Bedrukte Tricorp T-shirts

Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional en is al jaren marktleider in de werkkleding sector. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige werkkleding. Een bedrukt Tricorp T-shirt biedt u comfort en tegelijkertijd ontzettend veel mogelijkheden. Om te beginnen zijn de Tricorp T-shirts te verkrijgen in verschillende frisse en zakelijke kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit de maten XS tot en met 5XL en kunt u de Tricorp T-shirts full-color op de borst en de rug laten bedrukken. Het feit dat ook de achterkant bedrukt kan worden biedt uw bedrijf de kans om ook een opvallende afbeelding of boodschap op de rug te plaatsen.

Tricorp T-shirts met logo

Moderne werkkleding moet van functionele en uitstekende kwaliteit zijn. Ook moet de kleding voldoen aan wettelijke normen en moet het geschikt zijn voor hedendaags gebruik. Tricorp neemt haar verantwoordelijkheid en werkt samen met meer dan 70 partners aan een verduurzamingsplan voor de kleding- en textielsector. Iedere dag werkt het bedrijf aan het implementeren en verbeteren van processen, die vervolgens zorgen voor betere en veilige producten zonder een negatieve impact te hebben op het milieu. Daarnaast is het bedrijf ook partner geworden in Saved by Design, een label voor circulaire en dus duurzame werkkleding. 

Tricorp T-shirts bestellen

Tricorp werkt samen met producenten om klanten de beste producten te kunnen aanbieden. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Tricorp precies hoe er een representatieve, uniforme en moderne uitstraling gecreëerd kan worden. De Tricorp T-shirts zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. Bent u benieuwd hoe uw full-color bedrukte Tricorp T-shirts eruit komen te zien? Vraag dan gratis een digitale proef aan!