Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen

Bedrukte Tricorp T-shirts met lange mouwen zijn geschikt voor iedere professional. De shirts met lange mouwen zijn geschikt voor de wat koudere maanden in het jaar. Zo kunt u ondanks de lagere temperaturen toch warm blijven. Tricorp heeft werkkleding voor iedereen. Dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren, maar ook werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende vakgebieden. Ieder bedrijf heeft behoefte aan veilige, betrouwbare en hoogwaardige T-shirts met lange mouwen. Een bedrukt shirt met lange mouwen biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Om te beginnen heeft u de keuze om de Tricorp shirts te voorzien van een bedrukking op de borst en/of rug of om de sweaters onbedrukt te bestellen. Daarnaast kunt u kiezen uit de verschillende maten XS tot en met 8XL en zijn de shirts al verkrijgbaar vanaf 1 stuk.

Shirts met lange mouwen

Alle Tricorp shirts met lange mouwen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, afbeelding of slogan. Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en de comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast heeft het bedrijf uit Rijen circulariteit hoog in het vaandel staan. Ook bij circulaire producten doet het bedrijf geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit. Tricorp wil de aarde beschermen, grondstoffen behouden en de verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die meewerken aan hun producten. Ook is Tricorp door middel van een strategisch partnership verbonden aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Op deze manier kunnen de dragers van de Tricorp T-shirts met lange mouwen bijdragen aan een circulaire en kind vriendelijkere wereld.

Tricorp T-shirts met lange mouwen bestellen

Bij Tricorpwereld kunt u makkelijk en snel de Tricorp T-shirts met lange mouwen bestellen. Bij ons kiest u eenvoudig de maten, de kleur en de drukpositie. Wanneer u hulp nodig heeft bij uw zoektocht naar het perfecte shirt, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de mail, telefoon of chat. Met de Tricorp sweaters weet u zeker dat u er op kantoor en in ieder magazijn netjes uit zal zien. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met de in- en verkoop van bedrukte en onbedrukte werkkleding, die in lage en hoge aantallen te bestellen zijn. Zo maken we het voor u mogelijk om met uw budget een breed publiek te bereiken.